Torsdag 5 September
Friluftslivets uke
I Friluftslivets uke 31. august – 8. september 2024 feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke.

I Friluftslivets uke inviteres alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor.

Friluftslivets uke har som mål å få flere ut i naturen, ha det gøy og skape flest mulig gode minner! Det er Norsk Friluftsliv og de norske friluftslivsorganisasjonene som står bak.

Friluftslivets uke har blitt arrangert siden 1993, og finner alltid sted fra første helg i september – hvert år. I 2022 ble det registrert over 1400 arrangementer i aktivitetskalenderen for uken.

Hva skjer i Alstahaug?

Besøk aktivitetskalenderen for Friluftslivets uke for å se hvilke arrangementer som foregår her i Alstahaug - og andre steder. 

Er du arrangør? Vi håper dere også bruker også kalenderfunksjonen her i mittalstahaug.no for å annonsere lokale aktiviteter i Friluftslivets uke. Dette er en god mulighet til å få fokus på deres aktiviteter, og å prøve nye aktivitetsformer. Det kan være skog og fjellturer, sopp- og bærplukking, elvevandringer, naturstier, padleturer, klatring, fugletitting, bålkos og pølsegrilling, felles overnatting i telt, turer til spennende historiske steder eller andre naturopplevelser. 

Ta kontakt med kommunens kulturenhet dersom dere ønsker samarbeid og starthjelp for å planlegge aktivitet under Friluftslivets uke.

Kontakt:
Johanne Markvoll
(kulturkonsulent)
Tlf. 975 41 614



2024 © Alstahaug frivilligsentral