Fredag 13 September
Kl. 19:00, Kulturbadet
Detekteamet : En forfatters død - Middag og Mordmysterium
Billettsalg

Detekteamet er tilbake med mer Mord til Maten i september 2024! Velkommen til middag og mordmysterium! Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

Forestillingen er 4 akter, og det serveres som vanlig en 3-retters middag i løpet av kvelden.

 En forfatter med skrivesperre ankommer den gamle og isolerte fjellhytta han nylig har arvet. Han håper naturen kan gi ham inspirasjon. Sent på kvelden banker en kvinne på døren. Hun sier hun bor i nabogården og at hun ikke har sett liv i hytta på årevis. Hun ser den tomme skrivemaskinen og sier hun kan inspirere ham med en uløst drapshistorie. Like etter får forfatteren også overraskelsesbesøk av tre fjerne slektninger. Nabokvinnen vil fortelle historien, så forfatteren foreslår at de fem kan spille ut historien så han kan visualisere den. Etter hvert begynner mystiske ting å skje. Telefonen avbryter historien flere ganger med kryptiske beskjeder, men hvem er i andre enden?Forfatteren innser at historien har en kobling til hytta, og at de fire besøkende har skjulte motiver. Hvem kan man stole på? Og kan forfatteren i det hele tatt stole på seg selv?

 En spennende krimgåte, masse humor, og en sosial form for teater!

Restaurant ALO serverer en velsmakende treretters middag i storsalen, og mellom rettene havner publikum midt i et mord-mysterium som utspiller seg mellom bordene.

Detekteamet har spesialisert seg på murder-mystery forestillinger som spilles rundt middagsbordet. Publikum sitter ved runde bord i salen, 6 personer pr. bord. Underveis nyter man en tre-retters middag. Forrett, hovedrett og dessert serveres i pausene, mens detektivene rundt bordet bruker de små grå og diskuterer hint, spor, og mistanker rundt kveldens mysterium.

Publikum gjetter hvem de tror morderen er, etter nest siste akt. I siste akt avsløres mysteriet.
Kveldens detektiv og kveldens bord kunngjøres etter siste akt.

Kanskje blir det deg, eller dere, som stikker av med en fin premie?

1 bord er 6 plasser.

Kjøper man 1 bord har man 6 plasser tilgjengelig.

Kjøper man 1-5 billetter vil man bli plassert ved et bord, sammen med andre.

Billetter kjøpt sammen (registrert på samme person) får automatisk sitte ved samme bord.

Kjøper man billetter hver for seg, men ønsker å sitte samlet, må én person fra gruppa sende oss en liste over navn som skal sitte ved samme bord.

Eventuelle matallergier må meldes inn til kulturbadet@alstahaug.kommun.no, i god tid før forestilling

2024 © Alstahaug frivilligsentral