Søndag 16 Juni
Kl. 19:00, Alstahaug kirke
Frida Ånnevik // Konsert - Petter Dass-dagene 2024
Billettsalg

Publikums- og kritikerfavoritten Frida Ånnevik slipper nytt album i februar 2024 og holder konsert under Petter Dass-dagene 2024.

Frida har fra sin debut i 2010 formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen. Hun trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger. Med albumet «Andre sanger» som kom i 2019 fikk Frida stor suksess. Albumet bestod av gjendiktninger av sanger som er blant Fridas favoritter, og som hun med glans gjendiktiktet til norsk. Dette var låter fra fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

I februar kommer det nytt album, «VI», der publikum allerede er blitt kjent med to låter «Danse og grine» og «Alt hu treng», som fikk terningkast fem og seks hos anmelderne.

Gjennom pandemien, da alt ble snudd på hodet med måneder med hjemmekontor i 2020, fant Frida og kollega Chris Holsten hverandre musikalsk og laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff publikum i alle aldre. Låten ble kåret til «Årets låt» på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Velkommen til Alstahaug kirke!

(Foto: Robin Bøe)

2024 © Alstahaug frivilligsentral